About So

Achter So Incentive staat Carolien Brink, een echte ‘altijd vrolijke’ regeltante. Creatief organisatietalent en reisjunkie in hart en nieren. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft ze de knowhow in het organiseren van te gekke incentive reizen en pracht evenementen.

Na vele reizen all over the world, 12 jaar ervaring in de reiswereld en 8 jaar in de incentive branche, werd het in 2015 tijd om een eigen bureau te starten. Met haar enthousiasme, uitgebreide kennis en passie voor reizen is het nu Carolien’s super uitdaging om onvergetelijke momenten te creëren voor haar klanten. Het zien van een glimlach en horen van vele oohh’s en aahhh’s – zowel voor, tijdens als na de reis… daar doet ze het voor!

So Incentive is een kleinschalig bureau, waardoor we de lijntjes kort en het contact persoonlijk kunnen houden. We werken samen met een team van ervaren freelancers en professionals, dus genoeg kennis van zaken en creativiteit in huis. Al onze incentives, reizen en events worden op maat gemaakt. Van begin tot eind werken we met unieke verrassingselementen, oog voor detail en duidelijke budget afspraken. We zorgen voor inspirerende bestemmingen, mooie locaties in de juiste setting, verrukkelijk eten en te gekke activiteiten. Oftewel… het complete pakket.

You name it, we create it!