Referenties

Deze bedrijven en organisaties gingen je voor en genoten van een perfect georganiseerde, maatwerk incentive reis, business event of meeting met So Incentive!

Met haar instelling “alles kan” heeft ze onze reis helemaal op maat weten te maken

“In oktober 2022 heeft So Incentive onze bedrijfsincentive naar Mallorca georganiseerd. De voorbereiding startte al maanden van tevoren en verliep zeer soepel. Carolien heeft veel ervaring en neemt deze mee in haar voorstellen. Met haar instelling “alles kan” heeft ze onze reis helemaal op maat weten te maken. Ook ontzorgt ze samen met haar team zowel tijdens de voorbereiding als op locatie zelf. Iedereen heeft enorm genoten van de dagen op Mallorca en niks meegekregen van de kleine uitdagingen achter de schermen, welke uiteraard tijdens elke reis voorkomen. Carolien regelde alles en liet ons alleen maar genieten! We zouden So Incentive zeker aanraden om een soortgelijke reis of event te organiseren!”

Bestseller
oktober 2022

Denise Sijtsma

Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor wij een fantastische tijd hebben gehad met leuke activiteiten

So incentive heeft voor 14 collega’s van Out of Home Masters een geweldige trip naar Lissabon georganiseerd. Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor wij een fantastische tijd hebben gehad met leuke activiteiten, zoals met Go-Cars de stad ontdekken en golfsurfen. Carolien weet precies welke restaurants en bars helemaal hot and happening zijn.

Out of Home Masters
mei 2022

Sandra Broecks, Business Performance Manager

Wat hebben wij “Genoten”...! Dit is wat er bedoeld wordt met ontzorgen van A-Z

Wij zijn met ons team in maart 2022 naar Lapland geweest, georganiseerd door So Incentive. Wat hebben wij “Genoten”…! Dit is wat er bedoeld wordt met ontzorgen van A-Z ! De reis was geweldig geregeld en begeleid door Carolien, zo compleet en echt aan alles werd gedacht. Ondanks de vele activiteiten was er een goede balans tussen vrije tijd en de activiteiten. Van de rendieren, de kerstman en een privé lodge waar wij konden genieten van heerlijk eten, naar de sneeuwscooters, het ijsvissen en het ijskarten. Eindigend bij de husky’s en dit alles begeleid door een geweldige inspirerende gids, Ismo! Carolien, bedankt voor deze geweldige ervaring en een herinnering voor het leven…!!!

Grando Keukens
Maart 2022

Cindy Manders

Professioneel, flexibel, enthousiast, vol met ideeën… ze maken van elk event een FEEST!!

“Wat een top organisatie is So Incentive. Professioneel, flexibel, enthousiast, vol met ideeën… ze maken van elk event een FEEST!! ilionx heeft nu meerdere keren van de diensten van So Incentive gebruik gemaakt en elke keer weet Carolien ons weer te verrassen. Het personeelsfeest in de Kleefse Waard was tot in de puntjes georganiseerd. De locatie was omgetoverd tot een echt festival en warm en smaakvol ingericht met een goede band, heerlijk eten en drinken en leuke activiteiten zowel binnen als buiten. Iedereen heeft genoten!! Echt vakwerk, dank jullie wel!”

ilionx

Juni 2019

Annemiek van Essen, Marketing Manager ilionx

So Incentive, Carolien Brink, heeft hier vakwerk geleverd!

“De professionele aanpak van So Incentive, met veel geduld, ervaring en goede suggesties, heeft geleid tot een zeer geslaagd event in Amsterdam. Ons 125-jarig bestaan is een feest geworden waar iedereen van heeft genoten, van personeel tot onze relaties. Tot in de puntjes goed georganiseerd, met veel afwisselende acts en variatie aan afleiding en eten. So Incentive, Carolien Brink, heeft hier vakwerk geleverd. Nogmaals bedankt!”

Nationale Borg

September 2018

Kariem Eliasar, Commercieel Directeur Garanties Nederland

Carolien wist mijn wensen uitstekend te vertalen in verschillende hele leuke activiteiten voor al onze medewerkers!

“Wat een topdag hadden wij in Rotterdam! De organisatie van ons jaarlijkse bedrijfsuitje heb ik dit keer uit handen gegeven aan So Incentive. En dat was een groot succes. Carolien heeft de ideeën, de contacten en de flair om het voor iedereen een ontzettend leuke dag te maken. Meestal organiseer ik dit soort uitjes zelf, maar het geeft veel rust om het aan iemand anders over te kunnen laten. Zeker als er bijvoorbeeld een busmaatschappij wakker geschud moet worden. Carolien wist mijn wensen uitstekend te vertalen in verschillende hele leuke activiteiten voor al onze (20) medewerkers en ze schakelt snel als er dingen geregeld of opgelost moeten worden. Daarnaast is zij een hele fijne en gezellig persoon om mee samen te werken.”

NORMA

Juni 2018

Our event went off without a hitch, and it was the best start for 2018 that our company could have had!

“We decided to have a corporate kick-off in January of 2018, to gather all of our employees from 8 countries at Euro Disney in Paris. Organizing an event for 600+ employees that were flying, driving and going by train from 11 different offices is no easy task! Not only was Carolien able to do it, she did it in only 3 months. She helped us secure a venue and created an unforgettable event for us. Carolien and her team were always available for calls and meetings, and they stayed on top of every single detail throughout the planning process and on site, ensuring that everyone was where they needed to be and that everything was on schedule. From a welcome party when we all arrived, to a full day of meetings, and topping it all off with a big party that included private access to three roller coasters, everything went smoothly and was unforgettable. Our event went off without a hitch, and it was the best start for 2018 that our company could have had.”

SecureLink

Januari 2018

Ons 15 jarig jubileum moest een onvergetelijke avond worden! En dat is zeker gelukt onder de bezielende leiding van Carolien Brink van So Incentive.

“Ons 15 jarig jubileum moest een onvergetelijke avond worden! En dat is zeker gelukt onder de bezielende leiding van Carolien Brink van So Incentive. Wij werden verwelkomd als de gasten van een gala avond die zijn weerga niet kent. Feestelijk onthaal met drankjes en hapjes omlijst met muziek, goochelaars en glamour painting om dit tenslotte op foto te laten vastleggen. Fantastisch eten in de Harbour Club Amsterdam en daarna een spetterend feest in een tot night club omgetoverde zaal. Bar en Gin Bar alles was mogelijk!! Het dansfestijn met DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano werd vooraf gegaan door de prachtige voorstelling van Hed Kandi Live met danseressen, LED ballonnen en lichtstaven. Fantastisch!!”

ilionx

September 2017

Aan ieder detail werd gedacht. Het was een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!

“Carolien heeft inmiddels een flink aantal reizen voor ons georganiseerd. Telkens overtrof het onze verwachtingen. Onlangs heeft zij ook voor een teambuildingsweekend een mooi programma voor ons samengesteld. Aan ieder detail werd gedacht. Het was een bedrijfsuitje om nooit te vergeten, waarvoor ik je nogmaals wil bedanken!”

SecureLink

Zeeland, Mei 2017

Carolien Brink, onze reisleidster en een topwijf aan gezelschap!

“Wij hebben onwijs genoten van onze reis naar Lapland samen met SO Incentive. De reis was super goed geregeld, alles was aangepast naar onze wensen en verwachtingen. Er was enorm veel flexibiliteit om de geplande activiteiten heen. Alle activiteiten waren voor IEDEREEN een enorm succes! Iedereen heeft kunnen genieten van de mooie omgeving, de super gave uitjes zoals de sneeuwscooters, husky tour, ijsvissen, goede restaurants en ga zo maar door wat ook nog eens gepaard ging met een super leuke en enthousiaste reisleidster. Bij het plannen van het uitje hebben wij So Intensief contact gehad met Carolien en werd alles geregeld hoe wij het wilden. Wij kunnen als bedrijf zeker So Incentive aanraden voor iedereen! Carolien Brink, onze reisleidster en een topwijf aan gezelschap!”

Specialist in professionele gereedschapwagens voor autobranche

Lapland, Maart 2017

Vanaf de ontvangst tot de hapjes, het eten & drinken, de muziek, het vervoer tot aan de afsluiting. Alles was perfect geregeld!

“Ter gelegenheid van ons jaarlijkse customer event hebben we So Incentive benaderd dit te verzorgen. Vanaf het eerste moment heeft So Incentive alle zorgen overgenomen zodat wij ons op onze relaties konden richten. Onze contactpersoon Carolien dacht mee over de invulling en heeft dankzij haar netwerk perfecte locaties en partners weten te strikken. Waar wij geen inspiratie of tijd meer hadden had Carolien een suggestie. Uiteindelijk hebben we So Incentive gevraagd alles te regelen, dit tot volle tevredenheid. Vanaf de ontvangst tot de hapjes, het eten & drinken, de muziek, het vervoer tot aan de afsluiting. Alles was perfect geregeld! Carolien bedankt en tot de volgende keer!”

UPM Raflatac

Amsterdam, Januari 2017

De reis was van A tot Z zeer goed georganiseerd. We kijken nu al uit naar 2021!”

“Elke vijf jaar vieren we met ons personeel een lustrum en trekken we alle registers open. Carolien heeft nu twee keer voor ons een onvergetelijke reis georganiseerd. De eerste keer naar Malta en met So Incentive in 2016 naar Istanbul. Die reis was best wel spannend gegeven de situatie in Turkije, maar we hebben mede door haar voortreffelijke begeleiding niets gemerkt en optimaal genoten. De reis was van A tot Z zeer goed georganiseerd. Van een bijzonder hotel, varen over de Bosporus tot alle hotspots van Istanbul. We kijken nu al uit naar 2021!”

SecurIT, Identity & Access Management Juni 2016

Ambassadeurs van So Incentive:

Op zoek naar unforgettable moments met collega’s, partners of relaties?
You name it, we create it!