Meetings

Vergaderingen zijn er in verschillende soorten en maten. Een Sales Meeting is er bijvoorbeeld om nieuwe informatie te verstrekken. Of om te laten zien welke resultaten er de afgelopen jaren behaald zijn. Waar het bedrijf naar toe zal werken bespreek je tijdens een Kick-off Meeting. Dit om de deelnemers te motiveren en efficiënter te laten samenwerken. Een training organiseer je bijvoorbeeld om klanten of relaties kennis over nieuwe strategieën of producten bij te brengen. Maar bij dit soort meetings komt een hoop organisatie, planning en logistiek kijken.

So Incentive heeft de ervaring en expertise om in Nederland en over de grens business en pleasure perfect te laten samensmelten. Meetings op inspirerende locaties zoals een in oud klooster of een authentieke boekhandel, maar bijvoorbeeld ook een bijzonder hotel. Wij zien dit als een leuke uitdaging en organiseren graag jouw meeting op maat!

Het belangrijkste is de planning en voorbereiding. Geen zorgen, wij zijn er om te helpen. So Incentive regelt het hele logistieke plaatje om de meeting heen. Inclusief vervoer, hotels, transfers, restaurants, activiteiten, entertainment, catering, techniek, sprekers en de planning van de meeting zelf. Maar ook voor de stiften, de verse sapjes tijdens de break en de verkoelende ijsjes zorgen wij. Bel of mail voor meer informatie dan regelen wij de perfecte setting voor je eerstvolgende succesvolle meeting!

So knows how to!

Deze klanten gingen je voor

RESULTS

#meetings