Incentive REIZEN

Incentive… wat is dat?

Veel mensen kennen de term incentive, maar wat betekent het nou eigenlijk? Google beschrijft het als “iemand aanmoedigen of een beloning die motiveert om harder te werken of om een grotere prestatie te leveren“. Daar zijn wij het mee eens! Hoe kun je je collega’s nou beter motiveren om hard te blijven werken of belonen voor die ene bijzondere prestatie dan met een aantal dagen weg in de zon of in de sneeuw. Juist ja.. hier ga je blije snoeten zien! Een incentivereis kan vaak de juiste prikkel zijn voor medewerkers om nèt even dat extra stapje te zetten of nèt even liever die nieuwe opdracht binnen te willen slepen. De beloning is immers zoet; je mag mee op reis! Mee met So Incentive naar …..

So Incentive beschikt over een wereldwijd netwerk van uitstekende partners geselecteerd vanwege hun creativiteit, vakkundigheid en flexibiliteit. Door onze jarenlange samenwerking kunnen we nèt dat tikkeltje meer geven. We denken graag mee bij de invulling van de reis en hoe we jullie doelstelling kunnen behalen. We nemen de organisatie en de planning uit handen zodat ook jij – als opdrachtgever – onbezorgd kunt genieten. Of het nu om een incentivereis, jubileumreis, relatiereis of het jaarlijkse uitje gaat, So Incentive zorgt voor de perfecte regie in Nederland, Europa en ver daarbuiten.

So Incentive zorgt voor unforgettable moments!

Reizen en events op maat

Maatwerk van het begin tot het einde – met unieke verrassingselementen, oog voor detail en duidelijke budget afspraken. Wij zorgen voor inspirerende bestemmingen, mooie locaties in de juiste setting, verrukkelijk eten en te gekke activiteiten. Oftewel… het complete pakket. Van Ibiza, Berlijn, Marrakech en Lapland tot aan Dubai, New York, San Francisco, Bangkok en Zuid-Afrika. 

You name it, we create it!

Deze klanten gingen je voor

RESULTS

#incentivereizen