Verzekeringen

Wij gaan graag goed voorbereid op reis en zullen ook voor jouw gezelschap de nodige verzekeringen afsluiten.
Een goed begin is immers het halve werk!

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

So Incentive beschikt over een zeer uitgebreide beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze is afgesloten bij AON.

CLC VECTA

So Incentive is aangesloten bij CLC-Vecta. CLC-VECTA (Centrum voor Live Communication) is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives. Doordat wij zijn aangesloten bij deze organisatie bent u verzekerd van een professioneel bureau dat zorgvuldig te werk gaat om uw evenement tot een succes te maken.

Daarnaast biedt So Incentive altijd een evenementen verzekering aan. De CLC-VECTA event verzekering biedt dekking voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen indien u uw evenement onverhoopt moet annuleren. Schade ontstaan ten gevolge van het annuleren, voortijdig beëindigen en uitstellen van een evenement wordt vergoed. De kosten van deze verzekering bedragen 3% over de totale kostenbegroting van uw evenement. Deze verzekering is verplicht op pakketreizen bestaande uit minimaal 2 reisdiensten (vervoer, verblijf of activiteit).

GGTO

Per 15 augustus 2018 is So Incentive aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van  € 9,00 per persoon in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Deze garantiestelling is uitsluitend van toepassing op pakketreizen bestaande uit minimaal 2 reisdiensten (vervoer, verblijf of activiteit). Losse reisdiensten zijn niet gedekt door de garantieregeling.

REISVERZEKERING

Stel, je gasten worden ziek op reis, raken betrokken bij een ongeluk of verliezen hun bagage. In dit soort gevallen kun je altijd aanspraak maken op je reisverzekering. Daarom raden wij aan om een passende reisverzekering af te sluiten wanneer je een reis organiseert voor je personeel of zakenrelaties. Je bent als bedrijf verantwoordelijk voor de deelnemers die je uitnodigt op een reis of evenement. Met het afsluiten van een passende reisverzekering helpen wij je graag.

So Incentive werkt samen met Allianz Global Assistance. Als officiële partner van Allianz Global Assistance kunnen wij direct je reis- en/of annuleringsverzekering regelen. Nadat de verzekering is afgesloten ontvang je van ons de polisgegevens en voorwaarden. Zijn de deelnemers (allen of gedeeltelijk) van buiten de Benelux, dan kunnen wij ook voor hen een reisverzekering afsluiten. Dit is een Travel Risk Insurance.

ANNULERINGSVERZEKERING

Nadat een reis geboekt is, kan er altijd iets gebeuren waardoor één van de deelnemers plotseling de reis moet annuleren. Dat is al vervelend genoeg en daar kun je geen extra financiële zorgen bij gebruiken. Met een annuleringsverzekering heb je de zekerheid dat, indien aan de voorwaarden wordt voldaan, alle annuleringskosten worden vergoed. Als de reis moet worden afgebroken, worden de ongebruikte reisdagen ook vergoed. Een geruststellende gedachte.

Los van bovenstaande annuleringsverzekering kunnen we ook een speciale groepsannuleringsverzekering afsluiten. Dit is maatwerk en hiervoor gelden specifieke voorwaarden. We adviseren je graag over de mogelijkheden.