INCENTIVE REIS BARCELONA

Bedrijf

WannaFlex

Aantal personen

11

Datum
Categorie
Incentive Reizen
Over dit project

Onlangs organiseerden we een fantastische reis naar Zuid-Afrika voor een vaste klant. De ultieme target werd gehaald dus binnen no-time lag er een geweldig programma klaar.

Na aankomst in Johannesburg back to reality met een indrukwekkende fietstocht door township Soweto. Daarna door naar Pilanesberg National Park voor avontuurlijke safari’s met professionele rangers om de Big Five en andere pracht dieren te spotten. Na het diner rond het zwembad van de Safari Lodge kon men genieten van de Melkweg.. sweet dreams!

De volgende ochtend vroeg op voor de ‘early bird’ morning safari. Vele prachtige dieren werden weer gespot. Daarna ontbijten, uitchecken en weer en route naar Jo’burg om de vlucht naar Capetown te halen. In Kaapstad ging men gelijk per kabelbaan omhoog bij de Tafelberg om te genieten van het uitzicht over de stad. De avond werd afgesloten met een sunset rooftop diner in Campsbay. 

Na een kort nachtje gingen de bikkels de berg Lion’s Head beklimmen voor de prachtigste sunrise ever! De Kaap werd verder ontdekt met een stop in het gekleurde Bo Kaap, een RIB boat tour bij Houtbay, wijntjes proeven met een ‘wow’ picknick bij Cape Point Vineyard met uitzicht over de zee en als laatste stop de pinguïns bij Simonstown. Nog een laatste plons in het zwembad voordat men ging dineren bij Kloof Street voor de terugvlucht naar Amsterdam.. What a trip!

Het team van Wannaflex heeft een fantastische reis mogen beleven in SA. Op naar de 2023 target toppers! Nogmaals bedankt voor deze geweldige opdracht! 

#theyhadbigfun #targettrip #zuidafrika #kaapstad #safari #bigfive #workhardplayhard #teambuilding #personeelreis #bedrijfsreis #groepsreis #incentivreis #goals  #incentivebySoIncentive