INCENTIVE REIS BERLIJN

Bedrijf

Fabrique

Aantal personen

85

Datum
Categorie
Incentive Reizen
Over dit project

Een te gekke 36 hours naar Berlijn met de trein! De 85 collega’s van 2 filialen van dé digital design agency van NL gingen op studiereis naar de Berlin Art Week om nieuwe indrukken op te doen. 

Ondanks een omleiding van de trein en een bus die er vandoor ging zijn we goed aangekomen bij het hotel. Nadat de gasten zijn ingecheckt vertrekken we te voet naar het startpunt van de activiteit. Dertig knappe trabantjes stonden ready voor een coole rondrit door het centrum van Berlijn. Bij terugkomst een heerlijke Berlijnse BBQ met currywurst und pommes mit bier. 

De volgende ochtend starten de gasten met een 3u walking Street Art Tour onder begeleiding van de graffiti artiesten door de meest levendige buurten van de stad zoals de hippe wijken Friedrichshain & Kreuzberg. Na de lunch in de bierbrouwerij volgde er een Berlin Art lezing in de Akademie der Künste. In het club restaurant Sage in industriële look gelegen aan de Spree genoten de gasten van het afscheidsdiner met aansluitend een klein feestje op hun stadsstrand. Berlijn staat natuurlijk bekend om hun 24h nachtleven, dus na afloop werd de avond voortgezet in de Berlijnse club scene. They had fun!

Nadat iedereen was uitgeslapen vertrokken de gasten met een ‘Berlin Favorites’ lunchpakket op zak weer met de IC trein richting Amsterdam. Reizen per trein met een incentivereis is een prima alternatief! #happypeeps #berlin #treinen #studiereis #personeelreis #bedrijfsreis #groepsreis #incentivreis #designagency #SOmuchfun #incentivebySoIncentive