INCENTIVE REIS BERLIJN

Bedrijf

Bouwbedrijf

Aantal personen

30

Datum
Categorie
Incentive Reizen
Over dit project

Als je bedrijf 12,5 jaar bestaat, moet zo’n mijlpaal natuurlijk goed gevierd worden met je personeel. Dit bouwbedrijf heeft een fantastisch weekend gehad in één van de zonnigste steden van Europe, Lissabon! Heerlijk drie dagen genieten van de beste Portugese keuken, lekkerste Portugese wijnen en schitterende kunst, cultuur en historie van Lissabon. 

Na een heerlijke lunch op het prachtige plein Praça do Comércio ontdekten de gasten de stad verder op een unieke manier. Geen fiets of step maar per GreenCars. Met deze ‘groene’ elektrische autotootjes voor 2 personen reden de gasten langs de bezienswaardigheden van de stad. Op een mooi uitzichtpunt werden ze verwend met een smakelijke Pasteis de Belem, een van de bekendste zoetigheden uit de Portugese keukens. ’s Avonds een korte wandeling naar het restaurant Cervejaria de Trindade, een prachtig restaurant in een voormalig klooster en later een bierbrouwerij. 

De volgende ochtend trotseren de gasten op een spectaculaire manier het water van de rivier de Taag. De twee supersnelle RIB boten zorgen voor een goede portie adrenaline kick. Vanaf het water ziet een stad er nog mooier uit. De lunch staat klaar in het kleine dorpje Seixal, een prachtig uit vissersdorpje aan de overkant van Lissabon. Hierna nog een kleine wandeling met de gids door dit niet-toeristische dorpje, een plaatje! Na terugkomst hadden de gasten vrije tijd om de stad verder zelf te ontdekken. 

Fris en fruitig kwam iedereen op eigen gelegenheid aan bij de rooftop bar voor een pre-borrel om te toosten op het jubileum. Hierna was het de wens van de klant om te gaan dineren bij dé chef-kok van Portugal, chef José Avillez. Het werd het authentieke ‘huiskamer’ restaurant Cantinho do Avillez, een pareltje in de wijk Chiado. 

De laatste ochtend was het tijd om het binnenland te ontdekken. De eerste stop was in Sintra, een sprookjesachtig stadje 30km buiten Lissabon. Na de wandeling met gids en wat lekkernijen gesnoept te hebben was het tijd voor wijnen, wijnen, wijnen bij wijnboerderij Quinta do Monte d’Oiro. Hun wijnen zijn iconisch voor deze streek. Na de privérondleiding stond er een tafel klaar met heerlijke happen en ja, natuurlijk werd er ook geproefd! 

#jubileumreis #lissabon #lisboa #personeelreis #bedrijfsreis #groepsreis #incentivreis #SOmuchfun #incentivebySoIncentive