Incentivereis Barcelona

Bedrijf

Expandi

aantal personen

35

Datum
Categorie
Incentive Reizen
Over dit project

De opdracht: organiseer een Company Kickoff in het nieuwe jaar met al hun remote werkende en internationale collega’s. Belangrijk aspect met de wens dat de gehele organisatie uit handen werd genomen bij het boeken van deze trip. Het werd Barcelona, een internationale stad die bijna vanuit elke uithoek wordt aangevlogen. Dit moest ook wel want de mensen kwamen uit heel Europa met enkele uitschieters zoals Colombia en India. Deze ‘Get Together’ was een groot succes! Business en fun werden goed afgewisseld.

De gasten werden verrast bij aankomst op hun kamers met een welkomstpakket verrast bestaande uit lekkers uit Barca, welkomstbrief en twee gepersonaliseerde shirts. ’s Avonds een heerlijk welkomstdiner op de vide bij restaurant Tragaluz. Dit was de eerste keer dat de collega’s elkaar in real life zagen, dus belangrijk was een eigen ruimte waar met lekker met elkaar kon kletsen onder het genot van een lekker Spaans biertje en wijntje. 

De eerste ochtend in Barcelona werd gestart met een ‘huiskamer’ meeting. Geen saaie meeting room, maar een meeting als of het bij je thuis is. Lekker hangen op de bank of in de zitzakken. Na de lunch bij Bar Lobo werden er teams gemaakt voor hun eigen op maat gemaakte teambuilding Treasure Hunt. De zon scheen, dus een prima dag om de stad op een hele leuke interactieve manier te ontdekken. De tocht eindigde op een rooftop waar men nog net kon genieten van de sunset. Nadat de winnaars beloond waren, vertrok men naar het hotel om zich klaar te maken voor een dine & club avond in CDLC. Een prachtig club restaurant aan het strand waar men zich uitstekend vermaakte. 

Op dag 3 na de 2e meeting in de ochtend en de lunch was het tijd om meer van de stad op een unieke manier te ontdekken en wel per GoCar. Deze hilarische stadtour mag zeker niet ontbreken tijdens deze trip. In de avond was restaurant Gollita privé afgehuurd voor hun eigen feestje. Na het diner volgde de after party met Dj en saxofonist. They had fun!

Op de laatste ochtend was het helaas tijd om afscheid te nemen van elkaar. De gasten gingen met een big smile weer naar huis… op naar de volgende target! #companyretreat #barcelona #connect #workhardplayhard #companyculture #workfamily #teambuilding #personeelreis #bedrijfsreis #groepsreis #incentivreis #SOmuchfun #incentivebySoIncentive