INCENTIVEREIS MALLORCA

Bedrijf

Bestseller

Aantal personen

120

Datum
Categorie
Incentive Reizen
Over dit project

Voor 120 fashionista’s van Bestseller heeft So Incentive een fantastisch seminar georganiseerd op dit prachtige eiland. Wow wat is Mallorca toch mooi en helemaal in het rustige oktober. Nadat de gasten aankwamen bij het hotel stond er een heerlijk flesje koele cava klaar met een welkomst note. De eerste avond werd business & pleasure goed gecombineerd op een prachtige authentieke finca. Na een presentatie door het management nam iedereen plaats aan een prachtige 100 meter lange gedekte tafel. Hier kon iedereen genieten van paella die live werd bereid in de typische Spaanse grote pannen. 

De volgende dag lieten de weergoden ons wederom niet in de steek. Met dit prachtige weer, was het op en top genieten op de catamaran zeilboten. Na enkele uurtjes vrije tijd kon iedereen zich opmaken voor een avondprogramma aan zee. De bekende BeachClub Nikki Beach werd exclusief afgehuurd voor een diner met aansluitend een big party. 

De volgende ochtend stond er een rondleiding bij wijnhuis Bodega Luis Ferrer op het programma. Na de rondleiding met proeverij sloten we af met een inhoudelijk programma tussen de druivenranken. En na nog wat uurtjes door Palma te hebben gedwaald was het tijd om weer huiswaarts te keren. Wat een fijne club mensen, so geweldig dat ze op deze magische plek samen konden komen en genieten!! 

Bedankt voor deze mooie opdracht en fijne samenwerking! 

#happyclient #SOmuchfun #seminar #businesstrip #spanje #mallorca #islandlife #incentive #personeelreis #bedrijfsreis #groepsreis #production #incentivebySoIncentive #creatingunforgettablemoments