JUBILEUMREIS IJSLAND

Bedrijf

Quooker

Aantal personen

450

Datum
Categorie
Incentive Reizen
Over dit project

Met een voorbereiding van 1,5 jaar mochten we voor deze opdrachtgever een onvergetelijke incentive reis organiseren. Het bedrijf bestond 35 jaar in 2022, dus dit mocht groots gevierd worden voor alle collega’s! Een aantal bestemmingen zaten in de pitch, maar de perfecte match was natuurlijk IJsland. Een indrukwekkende, ruig en stoer land met geweldige activiteiten, maar bovenal een prachtige natuur en.. warm water bronnen. Dit alles sloot perfect aan bij hun wensen! 

Na aankomst op Reykjavik met Quooker Air begon gelijk het avontuur. We vertrokken richting het gebied waar onlangs een vulkaanuitbarsting was geweest. Na een kleine hike zag je gelijk de gigantische lavastromingen, inmiddels gelukkig verhard! Hierna door naar het centrum van Reykjavik voor een city challenge inclusief tastings met lokale specialiteiten. Voor het diner vertrokken de gasten per touringcar naar Perlan, één van de meest bijzondere gebouwen in de stad. Bovenop zes warmwatertanks ligt het ronddraaiende restaurant Perlan met 360graden uitzicht over de stad en baai. 

De volgende dag stond er wederom een uitdagend programma op de planning. Met 41 Superjeeps vertrokken de gasten naar de Golden Circle om oa het prachtige Thingvellir National Park, de Gulfoss watervallen en de beroemde geisers Geysir en Strokkúr te zien. Onderweg had iedereen vooraf een keuze gemaakt voor een spannende activiteit. Van een snowscootertour, paardrijden, raften bij de watervallen en quad rijden tot aan hiken, fat biken, buggy rijden en snorkelen in het kristalheldere water in het Thingvellir National Park. Het afscheidsdiner & feest vond plaats in Harpa, het culturele centrum aan de haven in Reykjavik. Als klap op de vuurpijl konden de gasten het unieke fenomeen Aurora Borealis, oftewel het Noorderlicht aanschouwen. Uniek als in de zin van al heel vroeg in september en echt boven de stad, wat bijna nooit gebeurt!

Op de laatste ochtend gingen de gasten met twee boten de zee op, op zoek naar walvissen en dolfijnen. Check, gespot! Na afloop stond er een heerlijke foodtruck lunch klaar voordat de gasten weer richting de luchthaven vertrokken. Een fantastische incentivereis met vele ohhh’s en ahhh’s! Op naar de 40 jaar! #jubileumreis #ijsland #reykjavik #winterwonderland #personeelreis #bedrijfsreis #groepsreis #noorderlicht #auroraborealis #SOgaaf #incentivebySoIncentive