So Incentive - Nieuwe website

So Incentive – tijd voor een nieuw jasje!

Welcome back! Tof om je hier te zien, wat leuk dat je onze compleet vernieuwde website komt bekijken. Dat corona nogal wat roet in het eten heeft gegooid bij het organiseren van mooie evenementen, laten we langzamerhand achter ons. Dat we even niet konden doen wat we het allerleukste vinden, betekent natuurlijk niet dat de wereld stopt met draaien. In tegendeel! Dit is de tijd om de kast met achtergestelde werkjes op te ruimen en de hele boel binnenstebuiten te keren. Bij So Incentive hebben we de schouders eronder gezet en hebben we één van de grootste projecten eindelijk opgepakt: een nieuwe website.

Wellicht is je opgevallen dat de nieuwe website nogal wat kleur en spektakel heeft. En dat is nou precies waar So Incentive voor staat: kleurrijke en spectaculaire reizen en events! Onze expertise ligt in het uitvoeren van datgene wat je zelf niet had kunnen bedenken. Altijd een stapje verder en altijd in de richting die je misschien niet had verwacht.

Bij So Incentive focussen we ons op de zakelijk kant van de evenementenbranche. Denk hierbij aan incentives, teamuitjes, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, management outings, en nog veel meer. Binnen de corporate side van de event industrie hebben we ons gespecialiseerd in drie takken: incentives, business events en corporate meetings.

Op deze vernieuwde website zijn we lekker visueel ingesteld. Na afloop van een incentive reis of corporate event delen we graag een aantal inspirerende foto’s en video’s. Zo heb je snel een duidelijk beeld van wat je van ons kunt verwachten. Wat je trouwens nog meer kunt verwachten, is persoonlijke aandacht en oneindige toewijding. Zo zijn we erbij tijdens het bezoeken van potentiële locaties, maar ook tijdens een buitenlandse reis of grote evenementen.

Incentives over de grens vragen om een perfecte planning een glasheldere communicatie. Van logistiek, tot overnachtingen, tot alles wat met eten en drinken te maken heeft. Het gaat om het totaalplaatje. Een ‘bedrijfsuitje’ voor 500 personen is natuurlijk niet iets wat we aan het toeval overlaten, hierbij nemen we van begin tot eind de touwtjes in handen. Mocht je ons even niet zien, zijn we waarschijnlijk achter de schermen bezig om alles op rolletjes te laten verlopen! Ook voor zakelijke meetings is het essentieel dat alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Bij So Incentive denken we graag mee over originele concepten om business en pleasure met elkaar te combineren. Alles voor het beste resultaat!

Wist je trouwens dat So Incentive naast een nieuwe website ook aangesloten is bij SITE? De Society for Incentive Travel Excellence is een vooraanstaand netwerk dat bedrijven en leveranciers samenbrengt om de allerbeste evenementen te organiseren. So Incentive is ook te volgen via onze gezellige Instagram en Facebook accounts, voor de laatste updates en so veel inspiratie.

SO INCENTIVE #weplan #youparty