Teamuitjes in eigen land, SO fijn dat het weer mag!

We are SO excited, want we mogen weer! Steeds meer evenementen zijn mogelijk. Mensen komen weer samen, zowel privé als met het team van werk. Langzaam maar zeker durven we vooruit te plannen, en komen de aanvragen voor teamuitjes weer binnen. Wij creëren events voor het hele bedrijf, teambuilding activiteiten voor een bepaalde afdeling, of gezellige kantooruitjes. Onze handen jeuken om weer voor jullie aan de slag te gaan!

Teamuitjes in Nederland

Even een kleine reminder: voor een spectaculair teamuitje hoef je echt niet over de grens. Ook in Nederland ontwerpen we bij So Incentive een fantastisch programma voor jullie organisatie. Wij creëren de coolste team outing die jullie ooit hebben beleefd, gewoon in eigen land! We verzorgen verrassende programma’s zowel rondom verborgen pareltjes als in de meest populaire steden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bruisende Amsterdam, indrukwekkende Rotterdam, of altijd gezellige Maatricht.

Jullie team outing in Nederland

Team events in Nederland hebben veel voordelen. Ten eerste hoef je er niet voor in het vliegtuig te stappen (3x hoera voor mensen met vliegangst). Geen lange wachttijden, geen mondkapjes en geen verleiding tot duty free shopping. Daarbij hebben we in Nederland een fantastische infrastructuur, dus met de auto of trein ben je overal in mum van tijd. Met name steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Maastricht zijn perfect bereikbaar, zelfs wanneer teamleden uit Duitsland of België moeten overkomen. Over de logistiek hoef jij je natuurlijk geen zorgen te maken, dat regelt So Incentive.

Teamuitje Amsterdam

So Incentive is geboren en getogen in Amsterdam. In onze hoofdstad ben je dan ook verzekerd van een legendarisch programma, waar jullie als team nog een hele tijd op kunnen teren! Met connecties binnen de culinaire top, de beste hotels en de meest exclusieve venues, zorgen we ervoor dat jullie uitje onvergetelijk wordt. Waar mogelijk, gaan we voor duurzame opties. Racen rondom Amsterdam op stoere e-scooters, stuiterend over het water tijdens een bloedstollende flyboard class, of een nostalgische vlucht met de DC-3 voor een adembenemend uitzicht over de hele stad. Een echte city highlight is natuurlijk een canal cruise met hippe sloep of juist met een luxe salonboot, waarbij je onder het genot van fijne versnaperingen en heerlijke drankjes de wateren van Amsterdam trotseert. Geen betere manier om samen met je collega’s de stad te ontdekken, dan vanaf de grachten…

Of liever met het team naar Rotterdam? Wellicht Maastricht?

Naast het organiseren van exclusieve events in Amsterdam, verrast So Incentive jullie ook graag in steden als Rotterdam en Maastricht. Zoals je van grote steden kunt verwachten, zijn er plenty opties voor memorabele bedrijfsuitjes. Ontdek Rotterdam als een echte ‘local’ op de fiets, waarbij je wordt getrakteerd op onmiskenbare bites onderweg. Op zoek naar meer adrenaline? Abseilen it is! Toch niet zo’n fan van grote hoogtes? Dan race het met de snelheid van het licht over de Maas, tijdens de RIB boat experience. Met het oog op duurzaamheid, bieden we ook een compleet ‘groene’ activiteit aan. Zo kun je in Amsterdam en Rotterdam plastic vissen, waarbij je met je collega’s in verschillende teams de stadse wateren plasticvrij maakt. En natuurlijk is jullie team beter dan het vorige! Ook in Maastricht organiseren we de leukste middagen op het water, met een unieke sloepentocht in Moët Hennessy stijl. Aan land ontdekken we de prachtige Limburgse omgeving met kleurrijke retro scooters, gevolgd door een culinaire tour door Mestreech, een wijnproeverij in een wijnkasteel dof bourgondische lunch in het authentieke wijnhuis Thiessen.

So much to discover

Bij de organisatie van jullie teamuitje houden we natuurlijk rekening met de huidige situatie rondom corona. We houden ons aan 1,5 meter afstand en zorgen voor voldoende hygiënische voorzorgsmaatregelen. Wil je graag meer informatie over de bedrijfsuitjes, incentives, business events en meetings die we bij So Incentive in elkaar draaien? Wij vertellen je graag over de eindeloze mogelijkheden. Let’s get in touch!

#SOuitjes #amsterdam #rotterdam #maastricht #wemogenweer #coronaproof #letsdothis
#SoIncentive #weplan #youparty