Bedrijfsfestival – Meerlanden

Bedrijf

Meerlanden

Aantal personen

500

Datum
Categorie
Business Events
Over dit project

In 2022 vierde Meerlanden hun 25-jarig bestaan. De opdracht: een bedrijfsfestival dat in het teken staat van samen zijn met collega’s en verbinding creëren.  De locatie moest in of rond Amsterdam zijn met zowel binnen- als buiten mogelijkheden. Het werd Taets in Zaandam. 

Het gehele jubileum event werd middels een co-creatie vormgegeven. Samen met Fier & Fair schreef So Incentive het concept, waarna F&F zich bezig hield met de styling en F&B. Vervolgens nam So Incentive de rol van verbinder, organisator en uitvoerder weer op zich. Het resultaat mocht er wezen! Het programma stond in het teken van een modern bedrijfsfestival, met volop keuzemogelijkheden. Gedurende heel de middag en avond konden de gasten karaoke zingen, losgaan op de XXXL Tafelvoetbal of in de zweefmolen, prijzen winnen bij de hilarische bingo met Queen Carola, Silent Disco in een opblaasbare zeppelin, sjoelen, voetbaldarts en Kop van Jut. Genoeg keuze. Had je hier geen zin in, dan kon je lekker chillen in de Amsterdamse huiskamer met Andre Hazes en Willie Alberti door de speakers. 

Na het eten van de foodtrucks & foodstands, opende een knallende feestavond. Het entertainment werd door de klant gekozen, bestaande uit een spetterend optreden van Pascal Redeker en een live band Funky Piano’s, afgewisseld met een dance DJ. Na afloop werden de gasten naar huis of diverse hotels in de buurt gebracht. Wat een top feestje weer! 

 

#SOproud #bedrijfsfeest #jubileumfeest #jubileumevent #bedrijfsfestival #businessfestival #happypeeps #taetszaandam #eventbySoIncentive #weplan #youparty