Jubileumfeest – Circus ilionXX

Bedrijf

ilionx

Aantal personen

1300

Datum
Categorie
Business Events
Over dit project

Voor het 20-jarige jubileum van deze loyale klant mochten we hun jubileumfeest én relatie-event organiseren! Een uitdagende voorbereiding van 14 maanden, maar wat een eindresultaat! Ruim 1300 blije snoeten in 2 dagen tijd. Van een idee in ons hoofd tot Circus ilionXX, wat een bedrijfsfeest!

De fantastische locatie Werkspoorkathedraal in Utrecht werd omgetoverd tot een groot vintage Circus XX Parade! Bij binnenkomst werden de gasten feestelijk onthaald door knappe clowns met een fles bubbels en kreeg men een LED armband uitgereikt. Waar deze voor was? Dat ontdekte ze zelf gedurende de avond. Binnen was er genoeg te doen. Vooral ‘niks moet alles mag’! Van een Silent Disco, ballenbak XL, een 23m hoog reuzenrad, zweefmolen, diverse circustentjes met Burleque optredens en workshop jongleren tot aan karaoke VIPeepshow, je eigen popcorn scheppen in de popcorn corner en swingen op LED schommels. Tussen alle activiteiten door trakteerden we de gasten op foodtrucks met culinaire world wide happen, smakelijke cocktails en kon men zelf biertjes tappen. Na de openingsact ging het dak eraf met de geweldige band Boomerang. De avond werd afgesloten met DJ’s Kris Kross Amsterdam. Wat een feest! This is what we do and love! 

#SOproud #circusilionxx #bedrijfsfeest #jubileumfeest #jubileumevent #circusevent #lifeisacircus #happypeeps #eventbySoIncentive #weplan #youparty